CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Contact No
Your Order
Payment Method
Delivery Address

Click here to create your own form.

Followers


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK BLOG INI

DRESS UP UR LITTLE ONE

Untuk pesanan/order , sila isi form atau email . TQ




DEAR MY LOVELY CUSTOMER..

Terima kasih kerana sudi menjenguk blog saya..sudi2kan diri jadi folower saya..
Pls baca T&C di bahagian tepi blog..bagi memudahkan urusan anda saya.

Anda boleh isi form yg disediakan utk order/nak tanya soalan..utk order..after invoice telah diberikan dan tiada respon dlm masa 2 hari, order anda tidak dikira..saya takkan reserve item tanpa sebarang bayaran.

Jika dah buat payment, sila emailkan copy print screen transaction anda..sebagai bukti bayaran..ASAP..kalau xinform, saya pun xtahu payment dari siapa..kemudian email kat saya tanya item yg dia order kan susah..

Boleh SMS saya utk tanya item..tapi dari pukul 9am - 10pm ye..email saya akan reply ASAP..saya perlu peruntukkan masa pada keluarga dan Felt Craft saya.. TQ
KHAS UTK CUSTOMER YANG ORDER - PRE ORDER - ITEM

1. PRE ORDER - bukan ready stock item..

2. Utk booking item PRE ORDER.. DEPOSIT diperlukan (amaun deposit minimum 50%)..

3. ETA - hanya anggaran item sampai..banyak kemungkinan boleh berlaku jika item lewat sampai..ada yg berbulan lamanya.. Jadi kalau tak boleh SABAR, cari item READY STOCK sahaja..jangan order item PRE ORDER..lepas tu tanya saya brg dah sampai ke belum..tiap hari pulak tu..kesian saya nak menjawab. huhuuuu

4. Lepas booking, kemudian nak CANCEL, boleh..tapi DEPOSIT HANGUS ye..saya takkan refund balik deposit kecuali out of stock di pihak supplier.

5. Yang penting SERIOUS BUYER ONLY.. Spesis BACKOUT BUYER atau MIA (missing in action) atau yang suka tanya itu ini tapi xmo order.....tolong jangan order..

*****HARAP MAKLUM*****

Saturday, June 15, 2013

Mid Year Promotion

Salam / Hai Semua

Saya buat promosi/clearance item...saja2 aje, nak kurangkan kapasiti rak brg saya..Isi form untuk order ya
Harga sangat berpatutan...Tak termasuk charge postage ya....



Lelong..harga rm30 sahaja..kain cantik..doule layer
size :
 100 (3-4y)
110 (4-5y)
130 (6-7y)
140 (7-8y)
* sila  pilih 1 saiz lebih besar jika anak cutting tinggi


Gap dress..special price : rm25 sahaja
Size S (1y)


Special Price : Brown dress ( cotton + chiffon)
RM29 sahaja..size 3-4y...skirt kembang

Dress belang2..kain cantik..rm30 sahaja..saiz 10y(sesuai utk 8-9y)


Lelongg...............................RM20 sahaja
Size : 12/18/24/36m







Wednesday, March 14, 2012

BANTAL OH BANTAL

Dear customer,

Saya ada menjahit bantal...material dari cotton flannel.. boleh request bentuk dan boleh letak nama pada bantal..kalau ada yg berminat nak order boleh email saya atau isi form saja..Saya akan reply ASAP..TQ







(strawberry hitam ni saya tak jahit.. cuma jahitkan tulisan saja)

berminat dengan item lain .. seperti keychain/hp charm/ pencil case / coin purse.. boleh view di blog saya yang lain



Monday, May 23, 2011

ORDER DARI ANAK SEDARA

Ini cite lain..bukan pasal kidswear..cite pasal felt craft..anak sedara ( kira anak sedara En Hubby) order keycjain & hp charm utk kawan skolah dia..ni lah hasil nyer.



utk design yg lain leh view kat blog kraf saya ye

TQ

Tuesday, March 22, 2011

CRAFTZONE - HP CHARM

CRAFTZONE CORNER
Sape2 nak order HP Charm, leh isi form ye
Price berubah ikut accesories yg digunakan..yg kat gambar tu standard
Payment clear br saya akan siapkan order
Tempoh siap 3-7hari(bergantung pd kuantiti)

 CODE : AISKRIM
(warna boleh pilih..refer kaler felt ye)
Size : 4.5cm(wide) x 5cm(length)

PRICE : RM2.50

CODE : TERUNG
Size : 6.5cm(length)

PRICE : RM2.50
(kalau nak add button/acc lain price tak sama)
* shooting kat pokok bunga ros..bukan pokok terung *


CODE : NAMA -1
Size : 7.5cm(length) x 2.5cm (wide)

PRICE : RM3.00
(price berubah mengikut accesories)
CODE : SELIPAR JEPUN
Size : 5cm (length)

PRICE : RM2.50 (termasuk bell)

** henpon tu tak jual ye**
kaler felt akan upload kemudian..

Sunday, February 27, 2011

FELT - KEYCHAIN BANTAL RAME2

NEW ITEM - FELT CRAFT
 BANTAL BUSUK ADE RAME2


PRICE : RM3 EACH
@ RM8 ( 3 PCS - boleh mix design ngan keychain yg lain)

Color :-
sky blue / red / hot pink / purple / light cream

Nak order :- isi form yg tersedia ye dear! 

Thursday, February 24, 2011

FELT - BIRD KEYCHAIN

Hai semua.. ada item baru utk dijual.. Bukan dress atau kidswear. Tapi keychain dari felt.. Hasil kerja tangan saya. Jenuh jugak nak menyiapkan nyer..ditambah dengan gangguan anak2.. Tak boleh tgk mak diorang bahagia dengan hobi baru


Buat masa ni ade 5 kale je yg ada..
red / purple / sky blue / light cream / hot pink

Price : RM3 sekor
@
RM8 ( 3 pcs - boleh mix design ngan keychain lain )

kot ada nak order byk atau nak request design lain, leh isi form ye..TQ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...