CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Contact No
Your Order
Payment Method
Delivery Address

Click here to create your own form.

Followers


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJENGUK BLOG INI

DRESS UP UR LITTLE ONE

Untuk pesanan/order , sila isi form atau email . TQ




DEAR MY LOVELY CUSTOMER..

Terima kasih kerana sudi menjenguk blog saya..sudi2kan diri jadi folower saya..
Pls baca T&C di bahagian tepi blog..bagi memudahkan urusan anda saya.

Anda boleh isi form yg disediakan utk order/nak tanya soalan..utk order..after invoice telah diberikan dan tiada respon dlm masa 2 hari, order anda tidak dikira..saya takkan reserve item tanpa sebarang bayaran.

Jika dah buat payment, sila emailkan copy print screen transaction anda..sebagai bukti bayaran..ASAP..kalau xinform, saya pun xtahu payment dari siapa..kemudian email kat saya tanya item yg dia order kan susah..

Boleh SMS saya utk tanya item..tapi dari pukul 9am - 10pm ye..email saya akan reply ASAP..saya perlu peruntukkan masa pada keluarga dan Felt Craft saya.. TQ
KHAS UTK CUSTOMER YANG ORDER - PRE ORDER - ITEM

1. PRE ORDER - bukan ready stock item..

2. Utk booking item PRE ORDER.. DEPOSIT diperlukan (amaun deposit minimum 50%)..

3. ETA - hanya anggaran item sampai..banyak kemungkinan boleh berlaku jika item lewat sampai..ada yg berbulan lamanya.. Jadi kalau tak boleh SABAR, cari item READY STOCK sahaja..jangan order item PRE ORDER..lepas tu tanya saya brg dah sampai ke belum..tiap hari pulak tu..kesian saya nak menjawab. huhuuuu

4. Lepas booking, kemudian nak CANCEL, boleh..tapi DEPOSIT HANGUS ye..saya takkan refund balik deposit kecuali out of stock di pihak supplier.

5. Yang penting SERIOUS BUYER ONLY.. Spesis BACKOUT BUYER atau MIA (missing in action) atau yang suka tanya itu ini tapi xmo order.....tolong jangan order..

*****HARAP MAKLUM*****

Monday, September 1, 2014

Order terbaru dari customer

Salam Semua
Berminat untuk order barangan kraf.. Boleh isi form untuk order atau pertanyaan harga.. 
Harga tidak termasuk kos pos...

"
SIZE : 17"
PRICE : RM30/pc 


SIZE : 13" X 18"
PRICE : RM30/pc


SIZE : 12" X 16"
PRICE : RM28/pc


SIZE : 12" X 16" (baby pillow)
PRICE : RM22
* harga termasuk nama max 6 huruf dan sulaman


KEYCHAIN NAMA
PRICE : RM4/pc


PENCIL CASE
SIZE : 9.5" X 4.5"
PRICE : RM12


KEYCHAIN BANTAL PELUK
SIZE : 9CM (length)
PRICE : RM5/pc


SIZE : 16" X 16"
PRICE : RM29


KHUFI ALLAH / MUHAMMAD (sulam mesin)
SIZE : 10' X 10'
PRICE " RM20/pair


SIZE : 12" X 12"
PRICE : RM20/pair
* material : cotton & printed velvet
* bantal utk hiasan kereta /sofa/katil


SIZE : 16" X 22"
PRICE : RM34


FAMILY SET 
(2 bantal segiempat 11" x 15" + 1 love 13")
PRICE : RM35 /set

HARGA YANG TERTERA BUKAN HARGA TETAP. HANYA TERTAKLUK PADA SAIZ/ DEKO SEPERTI DALAM GAMBAR.
SETIAP PERUBAHAN SAIZ / DEKO AKAN MELIBATKAN PERUBAHAN HARGA
MATERIAL BANTAL ADALAH COTTON / PRINTED COTTON
MATERIAL DEKO MENGGUNAKAN FELT
SILA ISI FORM UTK PESANAN / PERTANYAAN


1 comments:

Dewi Aja

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...